August 25, 2005

Darjeeling

Darjeeling, teeistandused

Oh, nutt ja hala! J22vadki m2ed mul n2gemata, sest Darjeelingi m2gilinnake, mis on pitsitatud yhte v2ikesesse maanurka Nepaali ja Bhutani vahel, on r66msalt mattunud tihedasse udusse. Mis siis ikka, l2hen ostan natuke kohalikku teed ja vaatan, kuidas ma siit Sikkimi, India v2ikseima osariigi, poole s6ita saan.

Siin on ka tervitatavalt jahe - ainult 16 kraadi. Peangi sandaalidesse paar sokki ka toppima!
Sikkim Bengali mussoonis



3 Comments:

At August 25, 2005 6:35 PM, Anonymous Anonymous said...

kuule, see kommentaar ei tule darjeelingu kohta vaid hoopis harry potteri kohta. tead mis mul pähe tuli vä? mul oli ikka nagu lõpp raske uskuda et snape oli paha. õigemini oli mul raske uskuda et dumbledore eksis. ja veelkord lugedes tuli pähe selline keerdkäik, et vbolla dumbledore oleks olnud nagunii suremas. mingil põhjusel ja ta ise teadis seda. ja siis ta leppis snapega kokku teemal et sobival hetkel see tapab ta rohkete pealtnägijate juuresolekul ära. et ei jääks mingeid kahtlusi. et voldi-thing oleks lõpuni veendudńud snape lojaalsuses. aga siis. trahhhh. või mis sa arvad? sinna sobiks ka see severus, please... et kuna snape ei tahtnud teda tappa siis dumbledore ei plaunud mitte halastust vaid just meenutas seda lepingut millest olid teadlikud ainult nemad kaks. mhh? ahh? kuidas see kõlab? igatahes oleks tegemist eht-rowlinguliku vangerdusega?

 
At August 27, 2005 6:39 AM, Blogger HM said...

oot, Ann, aga mis sa seal Sikkimis teed? Kas sa ei pidanud mitte Kashmiri lendama?
tervitused

 
At August 30, 2005 8:10 AM, Blogger Ann said...

Mari - jah, ka mina olen Potteriteemadel pead murdnud siitkandist ja sealtkandist...

N2iteks- et kes oli see, kes karikast kurikee 2ra varastas, see RAB (Regulus A. Black?).

H-M: Sikkimis k2isin lihtsalt korra vaatamas, ei j22nud rohkem aega. On teine v2ga tore, puhas ja roheline ja rahulik maanurk. Ajee.
Aga nyyd juba tagasi Agras ja homme lendan Ladakhi. Kahjuks j2i mu reisikaaslane kurit6ppe ja sellegi osa pean yksi tegema.
Aga pole hullu. Yksi reisimine pole yldse nii yksik - kogu aeg kohtab inimesi.

 

Post a Comment

<< Home